Göksel Yilmaz
Voodrish
Minyeshu
Rumbatá
Antimufa
Ronald Snijders
Boi Akih
Mixed Media Lounge donderdagmiddag a.s. in Tolhuistuin op Dutch Delta Sounds Met Minyeshu, Boi Akih, Voodrish, Göksel Yilmaz, Antimufa, Ronald Snijders en Rumbatá donderdag 8 september, 2016

Op 7 en 8 september treden 's avonds talloze world music artiesten op in het festival Dutch Delta Sounds. Zeven van die groepen geven ook acte de présence donderdagmiddag 8 september in de IJzaal van de Tolhuistuin voor een live-interview en miniconcert in de Mixed Media Lounge. Tussen half twee en vijf uur. Met in volgorde van opkomst Göksel Yilmaz, Voodrish, Minyeshu, Rumbatá, Antimufa, Ronald Snijders, en Boi Akih. Zij worden geďnterviewd door Mixed World Music-journalisten Ton Maas, Bas Springer en Jaďr Tchong. Gratis toegang!

Dutch Delta Sounds is een conferentie annex festival, bedoeld om 14 world music groepen en artiesten en drie world dj's voor te stellen aan een internationaal gezelschap van programmeurs én aan het publiek in Nederland. 

In het Bimhuis (7 september) en Paradiso Noord/Tolhuistuin (8 september) klinkt op twee avonden muziek uit alle windstreken, geworteld in Nederlandse klei: arabicana, latin, tango, kaseko, ethio-pop, jazz cross-overs, reggae, afrobeat en nog meer exotica: Ahaddaf QuartetAntimufa, Boi Akih Duo, Carel Kraayenhof Ensemble, Göksel Yilmaz Ensemble, Koffie, Minyeshu, NO blues, Ronald Snijders, Rumbatá Beat Band, The Dubbeez, Tiltan, Nils Fischer & Timbazo en Voodrish. DJ’s: Dr. Goldfinger, Rebel UP!Safri, Socrates. Opening door Maite Hontelé, trompet (Grammy Award Nominee). Uitsmijter:The Dubbeez, winnaar World Reggae Contest en Dutch Delta Sounds Talent Award. 

Meer over het programma + tijdschema, klik hier.
Tickets concerten
: dutchdeltasounds.nl/festival-tickets

 

Mixed Media Lounge Dutch Delta Sounds
In de IJzaal van de Tolhuistuin, do 8 september, 13.30-17.00
Op donderdagmiddag 8 september tussen 13.30 en 17.00 is er bovendien in de IJzaal van Tolhuistuin een vrij toegankelijke Mixed Media Lounge: live-interviews met de festivalartiesten, omlijst door mini-concerten.
De Mixed Media Lounge is inmiddels een bekend begrip: al vele jaren is het een programma-onderdeel van festival MusicMeeting in Nijmegen en inmiddels ook al twee jaar van het Houtfestival in Haarlem en diverse podia in Nederland. 

Het tijdschema van de Mixed Media Lounge, donderdag 8 september:

13.30 Göksel Yilmaz Ensemble
14.00 Voodrish 
14.30 Minyeshu 
15.00 Rumbatá Beat Band
15.30 Antimufa 
16.00 Ronald Snijders 
16.30 Boi Akih Duo

De interviews worden gedaan door Mixed World Music-journalisten Ton Maas, Bas Springer en Jaïr Tchong.

Gratis toegang! 

Conferentie Dutch Delta Sounds
Overdag wordt een uitgebreid conferentieprogramma voor muziekprofessionals uit binnen- en buitenland verzorgd, met o.a. een symposium, keynotes, sessies en filmprogramma. Thema van deze conferentie is de vermenging van de muziekstromingen en hoe deze ontwikkeling zich verhoudt tot de Anglo-Amerikaanse muziekcultuur. 
Programma conferentie: www.dutchdeltasounds.nl/conferentieprogramma/
Registratie conferentie: dutchdeltasounds.nl/registratie-conferentieprogramma
 

Festival Dutch Delta Sounds showcaseprogramma 
Lees meer over de avondprogramma's, klik hier:  

Dutch Delta Sounds wordt georganiseerd door open source network World Music Forum NL i.s.m. Dutch Performing Arts/Fonds Podiumkunsten, Bimhuis, Buma Cultuur, MixedWorldMusic, Paradiso, Prins Bernhard Cultuurfonds, Ritmundo, en Sena. 

 


meer nieuws
35ste editie met lintje voor programmeur Rob Lokin
dinsdag 9 juli, 2024
maandag 1 juli, 2024
dinsdag 18 juni, 2024
Als altijd vol avontuurlijke muzikale verrassingen
zondag 9 juni, 2024
Zangeres uit Westelijke Sahara in kleine zaal Concertgebouw
dinsdag 4 juni, 2024
Nieuwe reeks zomerconcerten in Amsterdam-Noord
dinsdag 4 juni, 2024
Plus de Transglobal World Music Chart Top-40
zaterdag 1 juni, 2024
Hartverwarmende muziek uit de hele wereld in Amersfoort
dinsdag 28 mei, 2024
Meer dan 50 Indiase concerten en optredens
dinsdag 28 mei, 2024